helsestasjoner

Trenger du noen å snakke med?

UngInfo har oversikt over samtaletilbud og andre hjelpetilbud for unge i Oslo. Spør oss eller plukk opp vår lille brosjyre Hjelpetilbud for deg som er ung i Oslo, som har  oversikt over alle hjelpetilbud for unge i Oslo.

Kom innom oss i Møllergata 3d eller les mer om samtaletilbud på våre nettsider.

Noen å snakke med

Det er alltid fint å ha noen å dele tankene sine med – enten det er alvorlig eller om du kun trenger å lufte deg.

I vår brosjyre, Hjelpetilbud for deg som er ung i Oslo, finner du en oversikt over flere tilbud for deg som ønsker å snakke med noen, enten det er over telefon, chat eller ansikt til ansikt.

Avvik på grunn av Covid-19
Vært oppmerksom på at mange hjelpetilbud har endret sine åpningstider og tilbud på grunn av Covid-19.

Dobbeltsjekk åpningstider og om de har drop-in eller timebestilling, før du oppsøker dem/tar kontakt. Denne informasjonen finner du på hjelpetilbudenes egne nettsider.

Spør oss om hjelpetilbud for unge i Oslo

Om har har lyst til å snakke med noen av oss som jobber på UngInfo eller bare har et kort spørsmål, kan du også bare henvende deg i skranken når du kommer inn på UngInfo, så tar vi det derfra.

Ansvarlig for tema her på UngInfo er Johanna, hun er utdannet sosionom og har veldig god oversikt over de ulike helse-og hjelpetilbudene i Oslo. Johanna lærer også opp oss andre som jobber på UngInfo i helsetema og har vært innom mange av de stedene vi henviser til.

Synes du det er skummelt å dra til helsestasjonen eller er usikker på hvordan første møtet med NAV vil være? Lurer du på hva slags tjenester du må betale for og hva som er gratis? Dette er eksempler på hva du kan spørre oss om.

Noen ganger har vi også mulighet til å følge deg til steder eller ringe på vegne av deg. Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal spørre om eller hvem man skal snakke med, så da kan vi godt hjelpe deg med det.

Johanna eller vi andre på UngInfo tar gjerne en prat med deg for å finne ut hvor det er best for deg å gå. Det er drop-in, så du kan komme når du vil i løpet av våre åpningstider. Hvis du har lyst til å avtale en tid, så er det også mulig. Da kan du ringe oss på tlf.: 24 14 98 20 eller sende en mail til: post@ung.info