UngInfo holder åpent i Sommer

Nå er det endelig sommer, gradestokken viser 20+ og sola skinner. Vi i UngInfo holder åpent så og si hele sommeren her i Møllergata! Kom innom  for å møte våre veiledere som kan hjelpe deg med det du trenger av informasjon. 

 

Av UngInfo

Åpningstider i sommer

I sommer har vi åpent alle hverdager utenom 4, 5, 10,11 og 12 juli. Våre åpningstider er mandag til fredag klokken 12:00 til 17:00. I tillegg til fast kveldsåpent hver onsdag til klokken fra 12:00 til 19:00. Du trenger som vanlig ikke avtale noe tid for å komme innom, det er bare å droppe inn.

Få jobbveiledning

Vi i Unginfo er eksperter på jobber for unge i Oslo, og kan hjelpe deg med å lage CV, skrive søknad og trene på intervju. Våre veiledere har god oversikt over ledige stillinger og kan hjelpe med å finne jobber som passer deg. 

 

Sjekk ut vår Facebook gruppe jobb for unge i Oslo, der vi publiserer ledige stillinger for unge i Oslo. 

 

Vi har også samlet våre beste jobbsøkertips her. 

 

Har du spørsmål om utdanning?

For mange handler sommeren om å forberede seg på å starte på ny skole. Noen starter på videregående, andre starter på høyere utdanning. Har du spørsmål knyttet til høyere utdanning, videregående, opptak, venteliste, lån og stipend så kan vi hjelpe deg!

 

For noen betyr vitnemål et behov for å måtte ta opp fag. Dette kan for mange virke stort og forvirrende, men vi kan hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha rundt det å ta opp fag. 

 

Fritidsveiledning

Skal du flytte?

Er du på jakt etter et sted å bo til høsten, men vet ikke helt hvor du skal starte? Snakk med oss om hvilke muligheter som finnes i Oslo. 

 

Har du fått deg et sted å bo, men har spørsmål knyttet til kontrakt så kan vi hjelpe deg med det også. 

 

Gratis print

Hos oss kan du få opp til 10 sider gratis print. Du får også rett kopi hos oss, helt gratis. Kom innom senteret så kan vi hjelpe deg med å printe ut. 

 

Les mer om printing hos UngInfo her. 

 

 

USE-IT Oslo – vår guide til Oslo!

Byferie i sommer eller skal du få besøk av venner fra utlandet? Vi har nettopp lansert det nye USE-IT kartet med mange gode tips til hva du kan finne på, spise, drikke og oppleve i  i Oslo i sommer. Kartet er helt gratis og du kan hente det hos oss i Møllergata 3d.  

 

Les mer om det nye USE-IT Oslo-kartet her. 

 

USE-IT er annerledes turistinformasjon, som viser hva vi lokale gjør i byen vår. Vi ønsker å nå unge reisende, ikke de du vanligvis ser på som turister. Vi anbefaler aldri dyre kjederestauranter, men prøver å være som din lokalkjente venn som vet nøyaktig hvor du skal gå ut i kveld.

 

 

God sommer! Hilsen oss i UngInfo.