Fritidsklubber

Nesten alle bydelene har egen fritidsklubb eller andre initiativ for ungdom. I Oslo finnes mediesenter, dansestudio, rockeverksted, lydstudio, nysirkus og mye mer. Noen av de er hengesteder, mens andre har workshops, mat, kurs og turer.

Spør meg om fritidsklubber

mona_unginfo_ansatt

Drop-in eller timeavtale

Mona Sjøli
mona@ung.info
Tlf.: 24 14 98 25

Sentrumsnære fritidsklubber/kulturhus:

Agenda X
Antirasistisk senters ungdomsavdeling, i Storgata, for de mellom 13 – 26 år som vokser opp i et flerkulturelt miljø. De tilbyr: tilgang til musikkstudio Tell X, kulturverksteder, trommekurs, revy, aktiviteter i alle skolens ferier og sommerleir. Alle aktiviteter er gratis, med unntak av sommerleir. 

Blitz
På Blitz kan du henge, spise billig vegetarisk/vegansk mat i kafèen, høre på musikk og oppleve politisk engasjement. Huset inneholder blant annet øvingslokaler for band og infoshop med politisk lektyre. Her kan du også oppleve musikk på en av Oslos eldste scener.

Forandringshuset
Forandringshuset Grønland er et kultur- og aktivitetshus for barn og unge i Oslo. Her kan du komme å henge, spille spill eller gjøre lekser. De har også tilbud og arrangementer som åpen scene, musikkstudio, streetdance og UngDebatt. Du kan også arrangere din egen konsert på Forandringshuset scene eller leie lokaler til andre arrangementer.

Sub Scene
Sub Scene ligger midt i sentrum, og er et alders- og rusfritt kulturhus med café og konsertlokale. De holder åpent tirsdag – fredag hver uke. Du kan gå på et av deres arrangement, eller bare henge. De har også øvingsrom i kjelleren, som kan lånes. På Sub Scene kan du også bli frivillig, hvor du kan hjelpe til med konsertavvikling, plakatrunder eller jobbe i kafèen.

Sentralen
Under konseptet Sentralen UNG vil du finne cirka ti arrangementer i uken. Mange spennende arrangører og artister vil by på workshops, konserter, forestillinger og mye mer. På denne nettsiden vil du finne informasjon om hva som kommer, samt full programoversikt.

Fellesverket i Oslo – Røde kors
Fellesverkene er  et lavterskeltilbud med aktiviteter for ungdom, som spill, leksehjelp, jentekveld og idrettsgrupper. De har også en gratis medialab hvor man kan få øving-og veiledningstilbud for de som er interessert i musikk, film eller DJ-ing. Oslo Røde Kors har vi fire Fellesverk: Sentrum, Majorstuen, Mortensrud og Groruddalen.

Skjer i Oslo

Kulturkalendere i Oslo med oversikt over alt fra konserter, filmer, utstillinger og festivaler.

Frivillig arbeid

Å være frivillig er en fin måte å bidra til samfunnet, lære nye ting og få nye venner. Du kan gjøre alt fra å passe barn til å jobbe på musikkfestival.

Fritidsklubber

Nesten alle bydelene har egen fritidsklubb eller andre initiativ for ungdom. Noen av de er hengesteder, mens andre har mediesenter, dansestudie og mer.

Organisasjoner

I Oslo kan du finne organisasjoner for (nesten) alt, fra politikk til dataspill og fra friluftsliv til sjakk.

Ung og aktiv

Billigere treningsalternativer, ulike lag som du kan bli med i og hvor du kan låne utstyr

Støtteordninger

Trenger du penger til et prosjekt eller din organisasjon? Hvordan skrive en god søknad? Vi hjelper deg.