Fritidsklubber

Fritidsklubber i bydelene

Om du er nysgjerrig på hva som finnes i din bydel kan du sjekke Oslo kommunes liste over fritidsklubber, eller spørre oss på UngInfo.

[av_repeatable_content repeatable_id=’10375′ av_uid=’av-l6aki7fg’][/av_repeatable_content]

Sentrumsnære fritidsklubber og kulturhus

Agenda X

Antirasistisk senters ungdomsavdeling, i Storgata, for de mellom 13 – 26 år som vokser opp i et flerkulturelt miljø. De tilbyr: tilgang til musikkstudio Tell X, kulturverksteder, trommekurs, revy, aktiviteter i alle skolens ferier og sommerleir. Alle aktiviteter er gratis, med unntak av sommerleir. 

Sub Scene

Sub Scene ligger midt i sentrum, og er et alders- og rusfritt kulturhus med café og konsertlokale. De holder åpent tirsdag – fredag hver uke. Du kan gå på et av deres arrangement, eller bare henge. De har også øvingsrom i kjelleren, som kan lånes. På Sub Scene kan du også bli frivillig, hvor du kan hjelpe til med konsertavvikling, plakatrunder eller jobbe i kafèen.

skjer i oslo

Fellesverket i Oslo – Røde kors

Fellesverkene er et lavterskeltilbud med aktiviteter for ungdom, som spill, leksehjelp, jentekveld og idrettsgrupper. De har også en gratis medialab hvor man kan få øving-og veiledningstilbud for de som er interessert i musikk, film eller DJ-ing. Oslo Røde Kors har vi fire Fellesverk: Sentrum, Majorstuen, Mortensrud og Groruddalen.

Sentralen

Under konseptet Sentralen UNG vil du finne cirka ti arrangementer i uken. Mange spennende arrangører og artister vil by på workshops, konserter, forestillinger og mye mer. På denne nettsiden vil du finne informasjon om hva som kommer, samt full programoversikt.

Skjer i Oslo

Forandringshuset

Forandringshuset Grønland er et kultur- og aktivitetshus for barn og unge i Oslo. Her kan du komme å henge, spille spill eller gjøre lekser. De har også tilbud og arrangementer som åpen scene, musikkstudio, streetdance og UngDebatt. Du kan også arrangere din egen konsert på Forandringshuset scene eller leie lokaler til andre arrangementer.

Blitz

På Blitz kan du henge, spise billig vegetarisk/vegansk mat i kafèen, høre på musikk og oppleve politisk engasjement. Huset inneholder blant annet øvingslokaler for band og infoshop med politisk lektyre. Her kan du også oppleve musikk på en av Oslos eldste scener.

[av_repeatable_content repeatable_id=’8809′ av_uid=’av-kjvfjjr9′][/av_repeatable_content]
[av_repeatable_content repeatable_id=’5338′ av_uid=’av-k59ntekz’][/av_repeatable_content]