UngInfo søker ungdomsveileder (tilkallingsvikar)

Synes du det er stressende å søke jobb? Det er en erfaring du kan få bruk for hos oss! 60% av de som kommer innom UngInfo-senteret er unge jobbsøkere. Nå søker vi etter en ungdomsveileder som vil bidra med å gi unge i Oslo tilgang på det de trenger av informasjon og veiledning både knyttet til jobb, men også andre ting de som kommer innom måtte lure på.

Av UngInfo

Hva gjør en ungdomsveileder hos oss?

Vi i UngInfo driver et informasjonssenter for unge mellom 13-27 år, som ligger midt i Oslo sentrum. Nå søker vi etter en til ungdomsveileder som tilkallingsvikar hos oss.

Din oppgave som ungdomsveileder hos oss, er blant annet å gjøre det lettere for ungdom og unge voksne å få seg jobb, og svare på spørsmål fra ungdom knyttet til utdanning og bolig. 

Som ungdomsveileder vil du også være en ressurs for våre besøkende, ved å finne riktig informasjon og tjenester, basert på deres individuelle behov.   

I tillegg til i senteret, jobber vi også aktivt med informasjonsformidling via nettsider og sosiale medier. Sjekk ut UngInfo på Instagram og TikTok for å få et bedre innblikk i hva vi jobber med! 

Arbeidsdager

UngInfo-senteret er en drop-in tjeneste, noe som betyr at noen dager kan være travle, mens andre dager er rolige, avhengig av antall besøkende og deres veiledningsbehov. 

Våre åpningstider er mandag til fredag kl. 12.00 til 17.00 (onsdag kl. 12.00 til 19.00) og arbeidstiden vil stort sett være innenfor det tidsrommet.

Motiveres du av å kunne jobbe for ungdom i Oslo?

Vi jobber direkte med unge mennesker som kommer innom senteret med ulike spørsmål og behov. Det er derfor stor fordel om du er åpen og lyttende i møte med nye mennesker, trives med å formidle din kunnskap på en forståelig måte, og er god til å finne mer informasjon om det du ikke kan så mye om.

Kjenner du deg igjen i punktene under? 

  • Jeg motiveres av å kunne hjelpe ungdom og unge voksne 
  • Jeg er en åpen og tålmodig lytter, som vil prøve å forstå andres situasjon
  • Jeg liker å formidle kunnskapen min på en forståelig måte, og er flink til å finne informasjon dersom det er ting jeg ikke kan så mye om.

Du trenger ikke sjekke av på alle de punktene, men dette gir en pekepinn på hvilke egenskaper du kan få bruk for i jobben. 

Du vil få god opplæring i hvordan vi jobber og vår veiledningsmetodikk. I tillegg er det alltid noen her som du kan spørre, når du trenger det.

Det viktigste for oss er at du er motivert og har et ønske om å jobbe for ungdom i Oslo!

UngInfo

Dette kan vi tilby deg

  • Opplæring i veiledningsmetodikk og bred kunnskap om våre fokusområder
  • Et varmt og inkluderende arbeidsmiljø som stiller opp for hverandre
  • Gratis hjemmelaget lunsj hver gang du er på jobb
  • Meningsfylte arbeidsoppgaver hvor du lærer noe nytt hele tiden
  • Bred erfaring innenfor arbeid med ungdom, som du kan bruke videre i karrieren din
  • Jobbe i nyoppussede lokaler sentralt i Oslo
  • Lønn fra 192 kr i timen

Krav til deg som søker

Du må være 18 år eller eldre for å søke. 

Du må ha gyldig politiattest.

Slik søker du

Send CV og søknad i en samlet PDF til post@ung.info

Frist for å søke på jobben

Søndag 19. november kl. 23.59

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med Aden, aden@ung.info eller ring UngInfo på telefon 24 14 98 20.

Hvem er vi?

UngInfo jobber for å gi informasjon og tilbyr veiledninger til alle unge i Oslo mellom 13 og 27 år. De som kommer innom oss kan spørre om alt, men vårt hovedfokus ligger på å tilby veiledninger innen CV- og søknadsskriving, jobbintervjutrening og utdanningsmuligheter. Kommer det noen innom UngInfo som har et spørsmål vi ikke kan svare på, prøver vi så godt vi kan å hjelpe dem videre og finne ut hvem de kan ta kontakt med. Om sommeren gir vi også turistinformasjon til unge reisende gjennom vårt eget kart, USE-IT Oslo. Alle våre tilbud er gratis.

UngInfo er en avdeling under paraplyorganisasjonen UngOrg som styres av barne- og ungdomsorganisasjonene i Oslo. Det betyr at alt vi gjør er bestemt og styres av ungdom i Oslo.