Er du mellom 16 og 19 år, og vil tjene egne penger? Kom på gratis jobbsøkerkurs med UngInfo i oktober!

I oktober inviterer vi til to jobbsøkerkurs helt gratis i UngInfo-senteret! På dette kurset vil du lære mer om hvordan du finner jobbene som passer deg, setter opp en god CV og skriver søknader som passer til jobben du søker på. Det blir også servert gratis mat!  

Av UngInfo

Kom på gratis jobbsøkerkurs med UngInfo

Onsdag 11. og 25. oktober tilbyr UngInfo gratis jobbsøkerkurs for deg som er mellom 16 og 19 år. Du lærer hvordan du skriver en ryddig CV og skriver en engasjerende søknadstekst som gjør at sjefen kaller deg inn til intervju. I tillegg får du våre tips til hvordan du skaffer deg de beste jobbene for unge nå. Vi har full oversikt over hvilke jobber som er ledige.

Meld deg på jobbsøkerkurs her

UngInfo har til sammen veiledet tusenvis av unge jobbsøkere ut i jobb. Vi vet at mange unge er interessert i jobb, og derfor vet vi også hvor vanskelig det kan være å skaffe en. Derfor arrangerer vi to jobbsøkerkurs denne høsten. Kurset vårt er laget for å hjelpe deg i gang med jobbsøkerprosessen.   

I dette kurset lærer du følgende:

  • å skrive en ryddig CV
  • å skrive en motiverende søknadstekst
  • finne jobber som passer deg

UngInfo gjør det lettere for deg å skaffe deg din første jobb

Den første jobben er ofte den vanskeligste å få. Dette kan være fordi man aldri har skrevet en CV eller søknad før, vært på  intervju eller vet hvordan man finner de forskjellige jobbene. Dette er eksempler på noe av det du vil lære om på vårt jobbsøkerkurs.

Kom sulten!

Vi serverer deilig varm mat og drikke, så kom sulten!

Meld deg på jobbsøkerkurs her

På jakt etter jobb?

På vår facebook-gruppe deler vi ledige stillinger for unge i Oslo.

Sjekk hvilke stillinger som er ledige for unge på vår facebook gruppe

Våre åpningstider ser slik ut:

Hverdager kl. 12.00-17.00

Onsdager kl. 12.00-19.00

Vi holder til i Møllergata 3d i Oslo sentrum, ikke langt fra Weekday.

Masse lykke til i jobbjakten! Hilsen fra UngInfo-gjengen