Vi feirer nye åpningstider med fest på UngInfo-senteret!

I høst spurte vi følgerne våre på instagram hva de tenker om åpningstidene til UngInfo-senteret. I svarene så vi at det var mange som skulle ønske vi hadde mer åpent på kveldstid.

Dette er noe vi har jobbet for å få til og nå kan vi endelig dele at vi skal ha kveldsåpent én kveld i uka!

Av UngInfo

Dette er de nye åpningstidene

Veldig mange som savnet kveldsåpent

Fra og med onsdag 1. februar starter vi med de nye åpningstidene. Vi har da åpent fra mandag til fredag kl. 12.00 til 17.00, og kveldsåpent til kl. 19.00 på onsdager.

Nye åpningstider vil derfor se slik ut: 

Mandag 12:00-17:00

Tirsdag 12:00-17:00

Onsdag 12:00-19:00

Torsdag 12:00-17:00

Fredag 12:00-17:00

Gratis mat, spå-session og konkurranser med fete premier 1. februar

Den første kvelden vi har åpent inviterer vi til nye-åpningstider-fest i senteret, fra kl. 17.00 til 19.00. Vi kan by på noe å spise, konkurranser og fete premier! Du kan til og med få vite hva du skal bli og hvordan livet ditt vil bli i fremtiden.

Vi har nemlig bestilt en ekte spåperson! Vi håper så mange som mulig vil være med og feire de nye åpningstidene med oss.

I en perfekt verden hadde vi hatt døgnåpent

Vi opplever at ungdommene har størst behov for oss på kveldstid.Derfor er vi kjempeglad for at vi endelig nå kan ha et kveldsåpent tilbud! Selv om vi i en perfekt verden hadde hatt døgnåpent, mener vi  likevel at dette gjør tilbudet vårt bedre og håper at enda flere kan benytte seg av det! 

Vi er fremdeles det samme tilbudet

Vi tilbyr fremdeles gratis veiledning i senteret. Vi hjelper deg med å skrive CV, søknad og tilbyr også gratis intervjutrening. Har du lyst til å skrive CV allerede nå? Last ned gratis CV-mal her.

Nå er det mange som skal velge videregående, eller velge høyere utdanning, eller bare generelt velge hva de skal neste år. Kom innom UngInfo for å lufte tankene dine.

Alt vi tilbyr er alltid gratis, og drop-in. Du trenger ikke bestille time. Du kan til og med skrive ut inntil 10 sider gratis hos oss! 

Vi finnes for deg mellom 13 og 27 år

UngInfo er et tilbud for deg mellom 13-27 år. Dersom du over 27 år og har noe du lurer på, kan vi anbefale deg å sjekke ut Karriere Oslo eller Caritas’ ressurssenter

Er du mellom 13 og 27 år og men usikker på om vi er riktig å kontakte? Hos oss kan du ta kontakt for alt du måtte lure på, så vil vi hjelpe deg så godt vi kan, eller henviser deg til et tilbud som kan hjelpe deg enda bedre enn det vi kan.