Vi har åpent!

Du har kanskje satt deg flere nyttårsforsetter dette året? Hvis det er å skaffe deg en ny og bedre jobb, bestemme deg for hva du skal bli eller finne ut av boligsituasjonen din, så kan vi i UngInfo hjelpe deg!

av UngInfo

Bli rik i 2023?

Vi kan kanskje ikke gjøre deg rik, men vi kan hjelpe deg med å skaffe jobb. Vi vet hva arbeidsgivere ser etter i en søknad, og har gode maler slik at du enkelt kan fylle ut CVen. Sjekk våre CV-maler her.

Hvis du ikke elsker jobben din, og har lyst på en ny og mer spennende jobb, så vet vi hvor vanskelig det kan være å holde oversikt over alle stillingene der ute.

Heldigvis har vi god oversikt over jobbmarkedet for unge  i Oslo og legger ut mange ledige stillinger i facebook-gruppen Jobb for unge i Oslo. Bli med i Facebook-gruppen her!

Hva skal jeg bli?

Hele familien, samfunnet og venner spør hele tiden “hva skal du bli?” Det er et lett spørsmål å stille, men for noen helt umulig å svare på.

Søknadsfristene for å velge høyere utdanning og videregående skole nærmer seg sakte men sikkert. Stress, press og mas gjør det ikke akkurat lettere å skulle ta et valg.

Aden er utdanningsekspert hos UngInfo og har preppet hele UngInfo-teamet for å ta deg imot her på UngInfo-senteret. Sammen kan vi prate om dine muligheter for høsten 2023.

Utdanningsveiledning hos oss

Vi ser på snittet ditt, og snakker rundt de utdanningsveiene du har tenkt på fra før og kanskje kommer vi med noen nye forslag eller innspill?

Det vi ikke kommer til å gjøre, er å ta valget for deg eller å pushe deg i en retning. Vi har full tiltro til de valgene du tar, vi vil heller være her som din hjelpende hånd.

Enten om du trenger å prate om alle tankene du har i hodet rundt utdanningen og karriereveien, eller om du bare ønsker litt mer oversikt over hvilke muligheter som faktisk finnes der ute. Du er uansett hjertelig velkommen til oss! 

Du kan velge om du vil droppe innom når som helst mellom 11:00 – 17:00, eller om du vil planlegge en veiledning. Book veiledning ved å sende e-post til Aden: aden@ung.info. Det er kun for deg mellom 13 og 27 år. Er du over 27 år kan du kontakte Karriere Oslo her.

Er utleier urimelig?

Høsten 2022 var det rekordmange studenter som kontaktet oss med spørsmål om hva som er lov at utleieren gjør og krever. Kan utleier kreve at man ikke har overnattingsbesøk? Nei, det kan hen ikke kreve. Kan utleieren sette opp leia? Det kan faktisk være. 

Ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg så godt vi kan. Noen ganger må vi ha hjelp fra jurister, og da setter vi deg enten i kontakt med en organisasjon som tilbyr gratis rettshjelp eller så kan vi ringe til Leieboerforeningen for deg.

Uansett anbefaler vi deg å melde deg inn i Leieboerforeningen hvis du leier bolig. Det koster 250 kroner i året som student. Sjekk hva de kan hjelpe deg med her

Få gratis veiledning og gratis print

Uansett hva du lurer og tenker på, så kan du komme til oss. Vi har nemlig god oversikt over hvor du kan gå om vi ikke kan hjelpe deg selv. I tillegg kan alle mellom 13 og 27 år få gratis utskrift hos oss, inntil 10 sider. Det er bare å ta turen! Alt er gratis hos oss.

Vi har åpent alle hverdager

Våre åpningstider er alle hverdager fra klokken 11.00 til 17.00. Velkommen! Har du andre spørsmål? Send de til post@ung.info eller send DM på Instagram her.

Vi ønsker dere et godt nyttår, alle sammen!