Fullsatt Europaquiz i det nye UngInfo-senteret!

Tusen takk til alle som deltok på europaquiz forrige uke, og for en magisk kveld det ble! Det var gøy å se så mange folk i det nye senteret vårt, og det var spenning hele veien inn rundt hvilket lag det var som skulle stikke av med den populære premien!

Av UngInfo

Forrige uke ble det arrangert europaquiz i det nye UngInfo senteret. 13 håpefulle lag tok turen til Møllergata for en kveld med skikkelig europeisk stemning. 

Vi bestilte europeisk mat, alt fra ungarsk gulasj til italiensk skinke og hadde quiz med europeiske spørsmål. Det var mye som sto på spill, ettersom vinnerne av quizen kunne stikke av med hele fem interrailbilletter!

Quiz hos UngInfo, vinnerlaget

Til slutt var det laget på bilde over som kunne slippe jubelen løs. De svarte riktig på imponerende 23 av 24 spørsmål, noe som var mer enn godt nok til å sikre en fortjent seier. 

Det var en glad og lettet gjeng som sto igjen med hovedpremien, og allerede samme kvelden var de i gang  med planleggingen av interrailturen. 

Vi gratulerer så mye med seieren, og ønsker dem en skikkelig god togtur gjennom Europa! 

Rekordmange i UngInfo-senteret

Dette ble vårt første event i det nye UngInfo-senteret, og det var så gøy å kunne vise frem våre nye lokaler til dere.

Quiz hos UngInfo, fullsatt

Spesielt gøy var det  å se at hele 60 personer deltok. Vi gleder oss allerede til å ha flere arrangementer i UngInfo-senteret, og ser frem til flere fullsatte kvelder. Vi håper alle som deltok hadde en like koselig kveld som vi hadde. 

Målet for eventet var å sette fokus på europa, i forbindelse med Eurodesk sin time to move kampanje.  

Time to Move

Eurodesk arrangerer årlig kampanjen Time to Move over hele Europa. Den har som mål å få flest mulig unge folk til å oppdage andre europeiske land. Stor takk til Eurodesk som ga oss midler til å gjennomføre dette arrangementet. 

Vi fikk dekket mat fra alle europeiske hjørner i tillegg til den storslåtte premien til quizvinnerlaget – fem interrailbilletter! 

Reise utenlands?

Det finnes mange gode grunner til å dra til utlandet, enten om det er ferie, eller om du vil dra på språkreise, jobbe i utlandet eller kanskje studere? 

Les mer om  hva du kan gjøre utenlands på UngInfo sin Ut i verden side.

Vi er så glade for at vi fikk til å arrangere dette eventet, og vil igjen si tusen takk til time to move og alle som deltok!