UngInfo-senteret er endelig åpent for drop-in!

Vi har pusset opp siden midten av juli, men nå er vi tilbake i våre egne lokaler i Møllergata 3d, og åpner UngInfo-senteret for drop-in igjen. Endelig!

Av UngInfo, publisert 3. oktober kl. 13:04

Selv om senteret er åpent for drop-in, vil du kanskje legge merke til at vi fortsatt holder på å pusse opp i lokalene. Vi er nemlig ikke helt ferdig med alt ennå. 

-Det er fremdeles en del ting som gjenstår, for eksempel har vi ikke alle møblene på plass ennå. Men vi er kjempefornøyd med å bare kunne åpne senteret igjen og kan ikke vente til å hilse på alle ungdommene som kommer inn døra sier avdelingsleder i UngInfo, Julie Gulbrandsen. 

Ny inngangsdør

Som en del av oppussingen har senteret blitt flyttet. Det er fortsatt i samme lokalene hos oss i Møllergata 3d, men nå er det ny inngangsdør.

Den nye inngangsdøren er den som er helt til høyre når du står foran bygget. 

Når du går inn døra kommer du rett inn til det nye og oppussede UngInfo-senteret, hvor vi står klare til å ta deg imot. 

Kanskje legger du også merke til den nye ferskenrosa fargen på veggene, nye oransje og rosa lenestoler, og de gamle pc-bordene. 

Vi skal etterhvert få nye og raskere pc-er. 

-Nye pc-er har vi hatt behov for lenge. Målet er å finne noen raske pc-er med stor skjerm slik at du kan jobbe med flere dokumenter oppe samtidig sier Gulbrandsen.

Åpningstider

I første omgang åpner vi opp senteret i hverdagene fra klokken 11.00 til 17.00. 

Vi kommer til å holde stengt på lørdager i en liten periode til, på grunn av oppussingen forteller Gulbrandsen.

-Lørdagene skal brukes til å montere møbler og gjøre de siste endringene, så bare følg med så kommer vi med en oppdatering på når vi er klare for å åpne på lørdager igjen. 

Samme tilbudet som før

Selv om senteret fortsatt preges noe av oppussingen så endrer ikke det tilbudet vårt. Vi har åpent for drop-in, og kan tilby gratis veiledning og etter hvert også gratis utskrift.  

Når senteret nærmer seg helt ferdig, med nye pcer, planter og alt som skal til for at det blir skikkelig hyggelig, så vil vi invitere til åpningsfest. Følg UngInfo på Instagram så vil det komme mer informasjon om det etter hvert.

Vi gleder oss til å se dere i senteret igjen!