Er elevene dine stressa? Vi kan hjelpe dem!

Opplever du at elevene dine stresser over fremtiden og valg som de står ovenfor? Eller har du elever som ønsker å få seg jobb, vil flytte ut hjemmefra eller synes det er vanskelig å ta utdanningsvalg? Da kan vi på UngInfo hjelpe dem.

Av UngInfo, publisert 22. august 2022 kl. 11:46

Vårt veiledningstilbud

Hos oss kan alle unge i Oslo mellom 13 og 27 år få veiledning og svar på spørsmål. Vi tilbyr informasjon om alt fra jobb, bolig, utdanning, rettigheter for ungdom og fritidstilbud i byen. Vi har også god oversikt over relevante helsetilbud.

Så hvis dere har elever som kommer til dere med spørsmål innenfor disse områdene, må dere gjerne be dem om å komme inn om oss. Vi har drop-in, så de trenger ikke å gjøre en avtale. Vi holder til i Møllergata 3d, midt i Oslo sentrum. Våre åpningstider er mandag-fredag kl. 12-17 (onsdag kl. 12-19).

Les mer om vårt tilbud her.

Kurs for dine elever

Utover høsten holder UngInfo kurs på skoler om utdanningsvalg og jobbsøking. Kursene inneholder opplegg som skal få elevene til å tenke selv og reflektere over valgene de tar. Kursene er gratis og kan tilpasses alder, forkunnskaper og holdes i skoletiden.

  • Forvirrakurs: hvordan velge utdanning
    Dette er et interaktivt kurs med mål om å gjøre valget av utdanningsprogram enklere. Kurset passer for 9. og 10. klassen. Les mer om kurset her.
  • Veien videre: om høyere utdanning
    Veien videre er et kurs om høyere utdanning og mulighetene etter videregående skole. Kurset passer for elever på ungdomsskolen eller videregående skole. Les mer om kurset her.
  • Jobbsøkerkurs: hvordan skrive CV og søknad
    Dette kurset tar for seg hva som bør stå i en CV og søknad, ulike metoder for å søke jobb og hvilke aktuelle stillinger deltakerne kan søke på nå. Les mer om kurset her.

Book kurs!
Ta kontakt, så finner vi en tid som passer dere! Book kurs ved å ringe oss på tlf 24 14 98 20 eller send en e-post til kurs@ung.info.