Møt UngInfos nye leder!

I mai startet Julie Gulbrandsen som avdelingsleder for UngInfo. Vi har stilt henne et knippe spørsmål, slik at dere kan bli litt bedre kjent. 

Av UngInfo, publisert 17. juni 2022, kl. 11.23.

Julie forteller at hun vil jobbe for UngInfo fordi det er så viktig at unge får god og tilrettelagt informasjon. Et viktig steg på veien er god veiledning, og Julie utdyper:

– God veiledning er viktig for å kunne ta informerte valg, og for å sette i gang nyttig refleksjon. Jeg husker selv da jeg fikk hjelp med hva jeg skulle gjøre etter videregående. Jeg visste ikke hva jeg ville, eller så mye om hvilke muligheter jeg hadde. Da var det så nyttig at jeg selv fikk reflektere over det, heller enn at noen tok valget for meg, sier hun.

Ungdom har så mye potensiale!

Julie startet i jobben i begynnelsen av mai og har raskt kommet inn i rollen. Vi spurte hva hun ser mest frem til i jobben.

– Jeg gleder meg til å jobbe med ungdom fordi de har så enormt mye potensiale! De lærer meg alltid så mye, og er så kloke og har spennende perspektiver på ting.

Vi må tilpasse oss målgruppen

I år fyller UngInfo 30 år og vi er i stadig utvikling. Vi har mange morsomme prosjekter på gang det kommende året, men det viktigste for UngInfo vil alltid være å ha et tilbud som er laget på ungdommenes premisser.

– Jeg tror det er viktig å møte ungdom der de er, og på måter de liker. Vi kan ha masse gode ideer, men det er ungdommene som bør få bestemme hva som er viktig for dem. Og for å få til det tror jeg det er viktig å være nysgjerrig og lyttende.

Ta kontakt

Har du spørsmål om UngInfo? Da er det bare å ta kontakt med Julie på e-post til julie@ung.info. Du kan også komme innom senteret vårt i Møllergata 3d. Våre åpningstider er mandag-fredag kl. 12-17 (onsdager kl. 12-19).