Her finner du tips til din Osloferie!

Er du ny i Oslo og vet ikke helt hva du kan finne på? Skal du få besøk av venner fra utlandet? Da har vi akkurat det du trenger! USE-IT Oslo-kartet gir deg de beste tipsene til hva du gjøre, spise og drikke i Oslo! 

Av UngInfo, publisert 24. juni kl. 2021 kl. 14:33. 

USE-IT er annerledes turistinformasjon, som viser hva vi lokale gjør i byen vår. Vi ønsker å nå unge reisende, ikke de du vanligvis ser på som turister. Vi anbefaler aldri dyre kjederestauranter, men prøver å være som din lokalkjente venn som vet nøyaktig hvor du skal gå ut i kveld.

Laget av lokale for unge reisene

USE-IT Oslo-kartet er laget av oss på UngInfo, med innspill fra andre unge i byen vår. I kartet finner du våre favoritt spisesteder, kafèer, barer og aktiviteter å gjøre i Oslo. Vi tipser om skjulte perler og de stedene vi vender tilbake til, igjen og igjen.

Vi er del av det europeiske USE-IT nettverket, som alle lager kart med de samme kjerneverdiene:

  • USE-IT er laget av lokale. Vi er ikke reiseagenter eller journalister, men unge som bor og bruker byen aktivt på fritiden
  • USE-IT er ikke-kommersielt. Ingen betaler for å være med i kartet
  • USE-IT kart er gratis. Du finner de blant annet hos UngInfo i Møllergata 3D
  • USE-IT er for unge reisende
  • USE-IT er oppdatert. Vi laget et nytt kart hvert år
  • USE-IT er ikke en trend-guide. Det handler om livet og sjelen til byen
  • USE-IT er ærlig

Les mer om USE-IT Oslo.

Har du et favorittsted i Oslo, som du tenker at flere burde oppleve? Send oss gjerne innspill. Vi lager nytt kart hvert år.

Plukk opp kartet hos UngInfo

Lyst på et kart? Du får det helt gratis hos UngInfo i Møllergata 3D. Vi har de stående utenfor inngangen, i våre åpningstider.