Ingvild jobber på tusenfryd

Vil du jobbe på Tusenfryd?

Vi har snakket med Ingvild, som har jobbet to sesonger for Tusenfryd. Hun deler sine erfaringer fra jobben og tips til deg som skal søke på jobb på Tusenfryd. 

Av UngInfo, publisert 18. januar 2021, kl. 08:48

Ledige stillinger på Tusenfryd

Du kan nå søke på ledige stillinger på Tusenfryd for 2021-sesongen. Søknadsfristen er 1. februar.

Flere hundre unge fra Oslo jobber hvert år på Tusenfryd, fra april til oktober. Du kan søke på ulike stillinger innen områder som mat og drikke, lager, parkeringsvakt og attraksjoner.

For å jobbe på Tusenfryd må du oppfylle følgende krav: 

  • Minimum fylle 16 år i løpet av 2021
  • Ha kapasitet til å jobbe minst 200 timer i løpet av sesongen (du kan jobbe mer, hvis du ønsker)
  • Snakke og skrive minst ett skandinavisk språk (av sikkerhetsmessige årsaker)

Les mer om jobbene og søk via nettsidene til Tusenfryd.

Slik er det å jobbe på Tusenfryd

Vi spurte Ingvild, som også er styremedlem i UngOrg, om hva slags arbeidsoppgaver hun hadde, når hun jobbet på Tusenfryd.

– Jeg har jobbet på Tusenfryd i to sesonger, og skal begynne på min tredje nå. Jeg jobber på avdeling kioskland, som driver med slush, bakeverk, sukkerspinn, is osv. Etter min første sesong fikk jeg tilbud om å bli servicemedarbeider på avdelingen. Dette innebærer mer ansvar, og ledelse på de store kioskene, sier Ingvild.

Hun sier også at det er viktig å få frem at dette ikke bare er en sommerjobb, men en sesongjobb, og at man må ha mulighet til å jobbe litt helger i april til juni og i september til oktober.

Videre deler hun noe av det mest positive med å jobbe på Tusenfryd.
– Det fine med Tusenfryd er at du får veldig mye god erfaring som man kan ta med seg videre. Du lærer mye om god kundeservice og hvordan du skal møte mennesker på best mulig måte. Arbeidsmiljøet er også veldig positivt siden du jobber med andre ungdommer, dette gjør at det som oftest er god stemning på jobb, spesielt i kantina i lunsjen. Man får også masse gode erfaringer rundt det å jobbe i team, forteller Ingvild.

Vurderer du å søke? Her er Ingvild sine beste tips

– Mitt viktigste tips er å vise at du er motivert, dette er spesielt viktig dersom man blir kalt inn på intervju. Typ: hvorfor trenger Tusenfryd deg? Også er det viktig å bare være åpen og ærlig, skriv opp alt du har av erfaringer, alt fra barnevakt til medlem i elevrådet, sier Ingvild.

Synes du dette høres interessant ut? Søknadsfristen for jobb på Tusenfryd er 1. februar. Les mer om jobbene og søk via nettsidene til Tusenfryd.

Få hjelp med søknaden

Ønsker du hjelp eller tilbakemelding på din CV og søknad? Da kan du stikke innom UngInfo i Møllergata 3d. Vi holder åpent mandag-fredag kl.12-17 (onsdag kl. 12-19).og Vi har drop-in og tilbudet er gratis.

Bli også medlem av Jobb for unge i Oslo på Facebook, og få med deg flere sommerjobber og deltidsjobber.