Jobbveiledning

Få gratis veiledning!

Hos UngInfo finner du de mest inspirerende veilederne for unge mennesker i Oslo. Vi gir deg  god og tilrettelagt informasjon slik du kan ta aktive og informerte valg for ditt eget liv. Tilbudet er gratis og kan benyttes anonymt. UngInfo er for all ungdom i Oslo mellom 13 og 27 år.

Åpningstider:

Mandag – fredag: kl. 12- 17
Onsdager: kl. 12-19

Adresse: Møllergata 3 D

Du kan også kontakte oss via: 
  • E-post: post@ung.info
  • Telefon: 24 14 98 20

Under har vi samlet noen av de temaene vi får mest spørsmål om, her kan du også se hvem som har hovedansvar for tema her på UngInfo. Men husk, du kan spørre oss om alt og alt er gratis!

Hvordan få jobb?

Vi veileder hundrevis av ungdommer ut i jobb. Vi leser CVer, hjelper med søknader, har intervjutrening, og snakker med arbeidsgivere. Kom innom oss for jobbveiledning.

Jobbveiledning

Ønsker du jobbveiledning? Vi har drop-in og timeavtale. Ta kontakt med Ane (Ane@ung.info) eller Ann Helen (annhelen@ung.info).

Velge utdanning?

På UngInfo tilbyr vi utdanningsveiledning, som kan bidra til å rydde litt opp i tankene rundt utdanningsvalget. Vi har også god oversikt over dine rettigheter som student og kan hjelpe deg med å søke skole og lånekassen.

utdanningsveiledning

Ønsker du utdanningsveiledning? Vi har drop-in og timeavtale. Ta kontakt med Aden (aden@ung.info).

Flytte hjemmefra?

Vi gir tips og informasjon til deg som skal flytte hjemmefra, finne studentbolig eller kjøpe bolig. Vi har god oversikt over leiemarkedet i Oslo og hvordan man bør gå frem for å få en bolig som passer dine ønsker og økonomi.

Boligveiledning

Ønsker du boligveiledning? Vi har drop-in og timeavtale. Ta kontakt med Emilie (Emilie@ung.info).

Kultur- og fritidsaktiviteter i Oslo

Hos oss får du oversikt over hvor og når det skjer arrangementer som passer for unge i Oslo. Har du lyst til å fylle fritiden din med noe nytt, kanskje begynne med frivillig arbeid eller å engasjere deg i en organisasjon, kan du også spørre oss om det.

Fritidsveiledning

Ønsker du fritidsveiledning? Vi har drop-in og timeavtale. Ta kontakt med Ane (ane@ung.info).

Vil du reise ut i verden?

Kunne du tenkt deg å oppleve en annen del av verden? Lyst å lære et nytt språk, bli kjent med en annen kultur og få venner fra andre land? Mulighetene er mange for deg som ønsker å oppleve noe utenfor Norges grenser. Vi har god oversikt over hvilke muligheter som finnes.

Veiledning

Ønsker du ut i verden-veiledning? Vi har drop-in og timeavtale. Ta kontakt med oss på post@ung.info.

Helse og rettigheter

Å være ung i dagens samfunn er ikke alltid like lett. Heldigvis finnes det en rekke hjelpetilbud i Oslo! Dersom du er usikker på dine rettigheter eller på hvilke hjelpetilbud som passer deg, må du ikke nøle med å kontakte oss på UngInfo – vi har alltid tid til en prat!

Helseveiledning

Har du spørsmål om helse og rettigheter? Vi har drop in og timeavtale. Ta kontakt med Emilie (Emilie@ung.info).