Glad i friluftsliv? Sjekk ut DNT ung

Ragnhild er frivillig i DNT ung Oslo. Hun beskriver det som den perfekte organisasjonen for de som er glad i friluftsliv og har lyst til å bli kjent med folk med samme interesse. I dette blogginnlegget har hun skrevet om noen av sine erfaringer.

DNT ung Oslo er et lokallag for ungdom i Den Norske Turistforening. De jobber for at ungdom mellom 13 og 26 år skal ha tilgang på et variert og spennende tilbud innen friluftsliv.

Finn din turvenn

Gjennom DNT får du muligheten til å møte mange forskjellige mennesker som har de samme interessene som deg og sannsynligheten er stor for at du ender opp med et stort nettverk av turvenner.

DNT ung Oslo har et veldig bredt tilbud med klatring, buldring, nærturer, helgeturer, camper, kulturelle og sosiale kvelder på Friluftshuset på Sørenga, kajakk-padling i sommersesongen og kurs i alle de ulike aktivitetene. Det gjør at de fleste som interesserer seg for noe innenfor friluftsliv har mulighet til å finne sin greie.

DNT er for alle

DNT ung Oslo er et miljø der du blir ta godt imot som deltager. Her er det helt i orden å møte opp selv om du ikke kjenner noen fra før. Du trenger heller ingen erfaring for å delta. Aktivitetene våre er ikke konkurransepreget, men man kan alltids konkurrere mot seg selv. Dette er noe som bidrar til det gode miljøet vi har med backing av hverandre.

Bitt av DNT-basillen

For meg personlig har det betydd mye å komme inn i DNT ung Oslo-miljøet, både for det sosiale, men og fordi jeg får muligheten til å være med på så mange morsomme aktiviteter og turer som jeg ellers aldri ville gjort. Med et så bredt tilbud med lavterskel aktiviteter som DNT ung Oslo har, får man en unik mulighet til å prøve seg på mange ulike aktiviteter uten å nødvendigvis ha så mye kunnskap eller erfaring fra før.

Å være med som frivillig i DNT ung er en unik mulighet til å få bruke akkurat så mye eller lite tid du vil på det som interesserer deg. Det er ikke noe krav om å delta et bestemt antall ganger. Du bidrar med det du selv ønsker. Det eneste negative er at når man først blir bitt av DNT-basillen kan man fort bli litt revet med og ikke få tid til så mye annet..