Konkurranse om å vinne gratis togbilletter rundt i Europa!

I sommer har vi hatt unge reisende fra hele Europa innom senteret vårt som har vært med på våre arrangementer gjennom DiscoverEU. Visste du at også du kan være med i konkurransen om å vinne gratis togbilletter rundt i Europa? Enten du vil reise, studere, jobbe i utlandet, eller bare få nye opplevelser vet vi på Unginfo hvordan.

Av: UngInfo

Unge reisende fra Europa møtes i Oslo

USE-IT kartet i Oslo

Denne sommeren har vi arrangert «meet ups» der unge mennesker fra hele Europa får sjansen til å møte hverandre, oppleve Oslo-kulturen og knytte vennskap. En av våre meet ups i Oslo er Oslo Walking Tour.

 

  • På Walking Tour får unge reisende en guidet tur gjennom byens sentrum med utgangspunkt i USE-IT Oslo free map – et kart laget av oss lokale med tips om hva du kan se og gjøre i Oslo.
    • Inkludert i touren får deltakerne gratis middag på Habibi, inngangsbilletter til Munch-museet og sauna-opplevelse.
  • Et annet tilbud vi har er at man kan låne hengekøyer hos oss helt gratis og reise ut til Langøyene sammen med de andre unge reisende for en uforglemmelig natt under stjernene.

Er du reiselysten og har lyst til å knytte vennskap med andre folk som deg?

Nye vennskap som stiftes

Som 18-åring kan du også vinne gratis togbilletter fra EU. Gjennom DiscoverEU-programmet, som er en del av Erasmus+, kan du delta i en konkurranse hver vår og høst for å vinne en interrailbillett. Det eneste kravet er at du må være bosatt i Norge og være 18 år når du reiser.

 

DiscoverEU-konkurransen er enkel:

  • Du svarer på fem korte flervalgsspørsmål og ett spørsmål der du må gjette et tall.
    • De som gjetter nærmest det riktige svaret, vinner billetten, mens resten havner på venteliste.
  • Du kan delta alene eller sammen med opptil fire venner.
  • Neste konkurranse åpner en gang i høst.

Ut i verden

Har du drømmer om å utforske verden utenfor Norges grenser? Hos UngInfo kan du få informasjon og veiledning om alt fra språkreiser og studieopphold til jobbmuligheter i utlandet.

Vi har en egen nettside, «Ut i verden,» hvor du kan lese mer om dine muligheter og få nyttige tips og råd.

 

Så, enten du ønsker å delta i DiscoverEU-konkurransen der du kan vinne gratis togbilletter, møte nye venner på våre meet ups, eller planlegge ditt neste utenlandseventyr, er UngInfo her for å hjelpe deg på veien.