Velkommen til Euroquiz!

30. november inviterer vi dere til en europeisk helaften på UngInfo. Kvelden gir deg informasjon om ulike måter å reise i Europa, europeisk mat og en Euroquiz der du har muligheten til å vinne fem interrailbilletter!

Av UngInfo

UngInfo opplever at mange unge som kommer innom oss har lyst til å reise ut i utlandet, og ønsker å finne ut hvilke muligheter de har. Vi har mange triks i ermet, og ønsker derfor å invitere til en kveld der vi har fokus på ulike måter man kan reise.

Denne kvelden kan du drømme deg bort til sveitsiske alper og franske vingårder. Vi ønsker å gi deg følelsen av Europa gjennom å servere deg mat fra Europas hjørner. Kom for å nyte ungarsk gulasj, fransk ost eller italiensk skinke mens du og dine venner quizer dere gjennom Europa. 

Du og ditt quizlag har mulighet til å vinne fem interrailbilletter!

I samarbeid med Erasmus+ og kampanjen Time to Move har UngInfo klart å få hendene sine på fem interrailbilletter, som vi skal dele ut denne kvelden. Billettene har en verdi på 3230 kr hver! Det heldige laget som vinner quizen, vinner de fem interrailbillettene. 

Meld deg på Euroquiz

Arrangementet starter kl 18:00 og er ferdig 20:00 den 30. november.

Program for kvelden:

  • Mat fra Europa
  • Informasjon om billige måter å reise og oppleve Europa
  • Quiz om Europa

Du kan melde deg på her. 

Fra fjorårets quiz

Fjorårets quiz ble en suksess!

Time to Move

Eurodesk arrangerer årlig kampanjen Time to Move over hele Europa. Den har som mål å få flest mulig unge folk til å oppdage andre europeiske land. Stor takk til Eurodesk som gir oss midler til å gjennomføre dette arrangementet. 

Vi får dekket mat fra alle europeiske hjørner i tillegg til den storslåtte premien til quizvinnerlaget – fem interrailbilletter! 

Reise utenlands?

Det finnes mange gode grunner til å dra til utlandet, enten om det er ferie, eller om du vil dra på språkreise, jobbe i utlandet eller kanskje studere? I tillegg til mat og quiz, skal vi denne kvelden også snakke om dine muligheter for å reise billig rundt i Europa. Du får mulighet til å stille spørsmål og vi skal etter beste evne gi deg gode svar. 

I mellomtiden kan du lese mer om hva du kan gjøre utenlands på UngInfo sin Ut i verden side.

Quizmastere på UngInfo

Våre quizmastere håper å se deg 30. november!