Sommerjobb for unge i Oslo

På denne siden finner du oversikt over sommerjobber for ungdom i Oslo. De fleste jobbene er bydelsbasert, det betyr at du må være bosatt i bydelen for å kunne søke. 

Er du usikker på hvilken bydel du bor i? Skriv inn adressen din i søkefeltet på denne siden.

UngInfo hjelper deg med jobbsøking

UngInfo tilbyr gratis jobbveiledning. Vi hjelper deg med å finne ledige jobber og gir tilbakemelding på CV og søknad.

Åpningstider: Mandag-fredag kl. 11-17

E-post: post@ung.info / Tlf.: 24 14 98 20

Bydel Alna

Gjennom disse sommerjobbene har du mulighet til å relevant arbeidserfaring og ferdigheter som vil hjelpe deg videre på arbeidsmarkedet. I søknaden må du beskrive hva slags arbeidsoppgaver du kunne tenke de gå gjøre.

Andre sesongjobber

Disse jobbene kan du søke på uavhengig av hvilken bydel du bor i:

Bydel Bjerke

Sommerjobb for deg i 8. og 9. klasse

Om du bor i Bydel Bjerke kan du søke på inntil 16 timers sommerjobb.

Sommerjobb for deg i 10. klasse eller på videregående 

Du kan søke på sommerjobb med inntil 50 timer i en bedrift i nærområdet.

Få tilbakemelding på din CV og søknad

Er du mellom 13 og 27 år? Da kan du sende din CV og søknad til oss på E-post, så gir vi deg tilbakemelding.

Send din CV og søknad til: post@ung.info

Bydel Frogner

Arbeidsoppgavene varierer fra hvilket arbeidssted du får tilbud om jobb. Eksempler på arbeidsoppgaver er: Praktisk arbeid som vedlikehold, rydding i bydelens parker, fritidsaktiviteter med barn og unge (godkjent politiattest må fremvises), arbeid i barnehage (godkjent politiattest må fremvises) eller arbeid i butikker eller serveringssteder.

Intervjutrening

Har du blitt innkalt til jobbintervju, men er litt usikker på hvordan det foregår eller hva du bør svare på ulike spørsmål?

Da kan du få gratis intervjutrening med UngInfo, enten over telefon eller video.

Ta kontakt med oss på telefon  24 14 98 20 eller e-post: post@ung.info, for å booke intervjutrening.

Bydel Grünerløkka

De søker etter ungdom som er engasjert og motivert til å gjøre viktige arbeidsoppgaver i bydelens tjenester og samarbeidende bedrifter.

Bydel Gamle Oslo

Sommerverksted 13-16 år 

Sommerverkstedet er et jobbtilbud der ungdom jobber i grupper med en egen arbeidsleder og en assistent. Gruppene gjør ulike typer oppgaver, men eksempler kan være praktisk arbeid, arbeid med dyrking og planter, aktiviteter med barn, arbeid med eldre, matlaging, arbeid med sosiale medier, eller kreative prosjekter.


Sommerjobb for ungdom 16-23 år

Mange av jobbene gjøres på steder bydelen drifter selv (kommunale tjenester), men de vil også tilby noen jobber i ideelle og private virksomheter. De aller fleste jobbene utføres i Bydel Gamle Oslo.

Bydel Grorud

Her kan du søke på jobber som å lede aktiviteter for barn og unge, i butikk og kafè, på sykkelverksted, i resepsjon, du kan hjelpe eldre og mye mer. Når du søker, krysser du av for den eller de jobbene du har mest lyst på-

finnjobb

Kultursommerjobb i bydel St. Haugen og Frogner

Du kan jobbe med musikk, altså å øve inn og planlegge konserter som skal fremføres ulike steder i byen. Du kan også jobbe med ungdomshuset i Stensparken, med innredning, bygging, maling, pop-up kafè og mer. Det er også mulig å jobbe med å arrangere ulike aktiviteter i parkene i byen.

  • Aldersgrense: 14-19 år
  • Søknadsfrist 15. april 2021
  • Les mer om jobbene her
  • Søk ved å sende hva du vil jobbe med og hvorfor du ønsker jobben i en søknad, i tillegg til en CV. Dette kan du sende på e-post til kultursommerjobb@bsh.oslo.kommune.no

Bydel Nordre Aker

De søker en sporty, utadvendt og serviceinnstilt utlånsmedarbeider til sin utstyrssentral, BUA Nordre Aker i sommer.

Bydel Nordstrand

Arbeidsoppgaver vil variere ut i fra arbeidsplass. Arbeidsplassene du kan jobbe på er: Butikker, barnehager eller miljøplasser.

Bydel Sagene

Du kan få oppgaver som vaktmester og vedlikeholdsoppgaver (malearbeid, reparasjon, klippe gress, plukke søppel, vanne blomster , sykkelmekking osv). parkdrift, kulturarrangement, media og kommunikasjon, trivselsverter, barne- og ungdomsaktiviteter.

Bydel St. Hanshaugen

Du kan få oppgaver som koronavakt, jobb i barnehage, aktiviteter for eldre, gartnerarbeid, servering/restaurant, varepåfylling i butikk og lignende.

Bydel Stovner

Over 50 ulike arbeidsgivere står klare for å ta imot motiverte ungdom.

Bydel Søndre Nordstrand

Noen av jobbene gjøres på steder bydelen drifter selv (kommunale tjenester), men de tilbyr også jobber i ideelle og private virksomheter. Arbeidsoppgaver kan være maling, rydding og resepsjoner, fritidsaktiviteter med barn og unge, i butikker og serveringslokaler, arbeid på gård eller med eldre.

skrive_cv

Bydel Ullern

Noen av jobbene gjøres på steder bydelen drifter selv (kommunale tjenester), men de tilbyr også jobber i ideelle og private virksomheter. Arbeidsoppgaver kan være maling, rydding og resepsjoner, fritidsaktiviteter med barn og unge, i butikker og serveringslokaler, arbeid på gård eller med eldre.

Bydel Vestre Aker

Arbeidsoppgavene vil variere ut ifra hvilket arbeidssted du får tilbud om å jobbe for. De har flere arbeidsgivere som skal ta i mot ungdom i løpet av sommeren, og jobber kontinuerlig med å finne flere. Foreløpig har de avtaler med barnehage, butikk, hage-/parkarbeid o.l.

videregående

Bydel Østensjø

Ungdom som får tilbud om sommerjobb arbeider på en ordinær arbeidsplass i lokalt næringsliv eller annen arbeidsplass i Oslo.