UngInfo pusser opp! Book veiledning

Vi har en spennende nyhet å dele med dere, vi skal pusse opp UngInfo senteret! Resultatet blir mer et mer moderne informasjonssenter, freshe farger og et bedre veiledningstilbud til all ungdom i Oslo! 

Av UngInfo

Mens vi pusser opp fra 25. juli – 3. oktober vil det ikke være mulig å komme innom senteret vårt på vanlig måte, men du kan fortsatt booke veiledning hos oss og vi vil være tilgjengelig for deg i andre kanaler. 

Tidspunkt for oppussing

UngInfo holder åpent som vanlig frem til lørdag 23. juli. Da kan du komme innom oss i Møllergata 3d, mandag-fredag kl. 11-17 og på lørdager kl. 12-17. 

Ønsker du veiledning fra oss imellom 25. juli og 3. oktober kan du booke dette ved å ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi vil sitte i midlertidige lokaler i Oslo sentrum, og vil ta deg imot der.  

Ta kontakt: 

Følg prosessen på sosiale medier i høst

Fra august kommer vi til å holde dere oppdatert på hvordan det går med oppussingen og utvidelsen av lokalene våre. Følg oss på Instagram for bilder og den nyeste informasjonen om prosessen! Her vil det også bli mulighet for å komme med innspill til hvordan det nye senteret skal se ut!

God sommer fra alle oss!

Vi er på jobb hele sommeren, så det er bare å ta kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker veiledning. Husk at du kan spørre oss om alt! Til og med 23. juli kan du komme innom oss i Møllergata 3d. Fra 25. juli og 3. oktober kan du booke veiledning ved å ta kontakt med oss på telefon (24 14 98 20) eller e-post (post@ung.info). 

Vi håper du får en kjempefin sommer! Trenger du flere sommerplaner? Plukk opp vårt USE-IT Oslo kart!