Oppdatert brosjyre om hjelpetilbud i Oslo

Vi har oppdatert brosjyren vår “Hjelpetilbud for deg som er ung i Oslo”.  Du kan plukke den med deg fra UngInfo-senteret i Møllergata 3d. Når du eller noen du kjenner har behov for ulike hjelpetilbud, er denne mini-brosjyren perfekt å slå oppi.

All info samlet på ett sted

Her vil du finne tilbud som omfavner både fysiske og psykiske utfordringer, til hvem du kan kontakte om du har utfordringer hjemme, om du er pårørende eller vil sjekke deg for seksuelt overførbare sykdommer. Alle tilbudene som er nevnt er gratis, bortsett fra legevakt og fastlege.

Brosjyren inneholder de fleste tilbudene som finnes i byen innen disse temaene:

  • Akutt hjelp
  • Noen å snakke med
  • Helsehjelp
  • Psykisk helse
  • Utfordringer hjemme
  • Vold og overgrep
  • Seksualitet
  • Avhengighet
  • Pårørende
  • Nyttige nettsider

 

Spør oss om hjelpetilbud i Oslo

Om har har lyst til å snakke med noen av oss som jobber på UngInfo eller bare har et kort spørsmål, kan du også bare henvende deg i skranken når du kommer inn til oss, så tar vi det derfra.

Ansvarlig for helse- og rettighetstema her på UngInfo er Nora,  hun har veldig god oversikt over de ulike helse-og hjelpetilbudene i Oslo.

Synes du det er skummelt å dra til helsestasjonen eller er usikker på hvordan første møtet med NAV vil være? Lurer du på hva slags tjenester du må betale for og hva som er gratis? Dette er eksempler på hva du kan spørre oss om.

Noen ganger har vi også mulighet til å følge deg til steder eller ringe på vegne av deg. Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal spørre om eller hvem man skal snakke med, så da kan vi godt hjelpe deg med det.

Nora eller vi andre på UngInfo tar gjerne en prat med deg for å finne ut hvor det er best for deg å gå. Det er drop-in, så du kan komme når du vil i løpet av våre åpningstider. Hvis du har lyst til å avtale en tid, så er det også mulig. Da kan du ringe oss på tlf.: 24 14 98 20 eller sende en mail til: post@ung.info