Sommer på UngInfo 2021

Vi holder åpent hele sommeren

UngInfo holder åpent hele sommeren, mandag – fredag kl. 11 – 17 og lørdag kl. 12-17.

Vi svarer på dine spørsmål og tilbyr drop-in veiledninger i hele sommeren. Her er noe av det vi kan hjelpe deg med:

Jobbsøking

Vi veileder hundrevis av ungdommer ut i jobb. Vi leser CVer, hjelper med søknader, har intervjutrening, og snakker med arbeidsgivere. Kom innom oss for jobbveiledning.

Utdanningvalg

På UngInfo tilbyr vi utdanningsveiledning, som kan bidra til å rydde litt opp i tankene rundt utdanningsvalget. Vi har også god oversikt over dine rettigheter som student og kan hjelpe deg med å søke skole og lånekassen.

Boligveiledning

Vi gir tips og informasjon til deg som skal flytte hjemmefra, finne studentbolig eller kjøpe bolig. Vi har god oversikt over leiemarkedet i Oslo og hvordan man bør gå frem for å få en bolig som passer dine ønsker og økonomi.

Oversikt over kulturtilbud

Hos oss får du oversikt over hvor og når det skjer arrangementer som passer for unge i Oslo. Har du lyst til å fylle fritiden din med noe nytt, kanskje begynne med frivillig arbeid eller å engasjere deg i en organisasjon, kan du også spørre oss om det.

Turistinformasjon

Vi gir ut USE-IT Oslo kartet som fullt av tips til ting å oppleve som ung i Oslo. Plukk det opp helt gratis hos oss.

Du finner oss i Møllergata 3d!