Agnes sommerskolen

Vil du jobbe i Sommerskolen?

Vi har snakket med Agnes, som tidligere har jobbet for Sommerskolen i Oslo. Hun gir deg sine tre beste tips til søknaden!

416 ledige sommerjobber i sommerskolen

Utdanningsetaten har nå lagt ut totalt 416 ledige sommerjobber gjennom Sommerskolen. De er fordelt på ulike stillinger:

Søkere må være fylt 18 år før 15. juni 2021. Sjekk lenkene over, der kan du lese mer om hvilke erfaringer og egenskaper de ønsker seg i de ulike stillingene. Søknadsfristen er 24. januar 2021.

Les mer om CV og last ned våre gratis CV-maler.

Les mer om søknad og last ned våre gratis søknads-maler.

Vurderer du å søke? Her er Agnes sine tre tips

Agnes jobber i dag som organisasjons- og arrangementskonsulent for UngOrg, mer her er egenskaper hun mener at du bør få med i søknaden og CVen, som du sender til Sommerskolen:

  1. Du må være glad i å jobbe med barn og unge. Altså faktisk like det.
  2. Du bør være ansvarlig. Du har ansvar for opptil 30 unger og det kan være ganske utfordrende.
  3. Det er ikke dumt hvis man har hatt lederoppgaver før. Kanskje man har vært trener eller hatt ansvar for et møte eller noe sånn. Gjerne med noe som har med barn og unge å gjøre.

Slik er det å jobbe i Sommerskolen

Agnes om sommerskolen

Her er Agnes sine erfaringer med å jobbe i sommerskolen:

«Sommerskolen var veldig gøy og veldig krevende på en gang. På 5 dager skal man bli kjent med opptil 30 barn, ha undervisning sammen med dem og fylle dagene med læring og gøy. Det er en oppgave som er vanskelig, men også veldig morsom. Man får mange kule kollegaer og god opplæring. Så selv om du ikke har gjort noe som ligner før, så blir du godt rusta for jobben. Jeg hadde også svømming som en del av mitt kurs og da tok vi med barna på svømming hver dag. Sommerskolen er en perfekt sommerjobb for noen som ønsker å jobbe noen uker i sommer og som ønsker å få arbeidserfaring, særlig for første gang.»

Synes du dette hørtes interessant ut? Søknadsfristen for sommerjobb i Osloskolen er 24. januar 2021. Ønsker du hjelp eller tilbakemelding på din CV og søknad? Da kan du stikke innom UngInfo i Møllergata 3d. Vi holder åpent mandag-fredag kl.11-17 og lørdager kl. 12-17. Vi har drop-in og tilbudet er gratis.

Bli medlem av Jobb for unge i Oslo på Facebook, og få med deg flere sommerjobber og deltidsjobber.