UngInfo

Vi holder åpent, med smitteverntiltak

Vi tar smittevern på alvor! 

Vi holder åpent og opprettholder vårt drop-in tilbud for spørsmål og veiledninger. Det er viktig for oss at alle som besøker UngInfo skal føle seg trygge, så vi følger helsemyndighetenes smittevernregler.

Våre åpningtider: Mandag – fredag kl. 11-7 og lørdag kl. 12-17. Vi holder til i Møllergata 3d.

Maks fem personer i senteret samtidig

For å kunne opprettholde nok avstand mellom alle besøkende i senteret, kan vi maks ha fem besøkende inne samtidig.

Hold to meter avstand

Når du er i senteret er det viktig å huske på at vi skal holde to meters avstand til hverandre. Vi har satt opp bordene og PCene i senteret på en slik måte at dette skal være mulig å få til.  Dette innebærer også at vi har færre sitteplasser enn normalt.

Bruk hånddesinfeksjon

Det står hånddesinfeksjon rett innenfor døren. Denne må alle som skal inn på UngInfo benytte seg av. I tillegg desinfiserer vi alle sitteplasser etter bruk.

Smittesporing

Vi registrerer telefonnummeret til alle som besøker UngInfo for å kunne drive smittesporing.

Bli hjemme om du føler deg syk

Ikke kom til UngInfo om du føler deg syk, har symptomer på luftveisinfeksjoner eller skal være i karantene eller isolasjon.

smittevern_unginfoVi bruker munnbind i veiledninger

Vi som jobber på UngInfo bruker munnbind mens vi veileder dere som kommer innom. Den som blir veiledet må også ha på munnbind. Ta med selv, eller få av oss.

Få veiledning hos UngInfo

Vi holder åpent mandag – fredag 11-17 og lørdag 12-17. Vi har drop-in, så det er bare å komme innom om du har spørsmål (om hva som helst) eller ønsker veiledning! Du finner oss i Møllergata 3 d.

Du kan også ta kontakt med oss på telefon: 24 14 98 28 eller e-post: post@unginfo

Velkommen til UngInfo!