Oslo kulturnatt på UngInfo

Vi gleder oss til å være en del av Oslo kulturnatt med egne arrangementer for dere.  Vi kan guide deg gjennom programmet og på kveldstid blir det Åpen Scene ute og Silent Disco inne. 

Ta med hele gjengen og ta bilder i vår spesialdesignede photobooth. Her kan du lage minner for livet. Du får med deg bildene hjem, helt gratis! Kom inn oss for gode tips til kulturnatta. Dette vil også være stedet du kan slappe av mellom slagene, vinne premier på vårt fantastiske lykkehjul og kanskje få en gratis matbit?

Utenfor senteret vil det også stå et stort ønsketre hvor du kan henge opp dine ønsker for hvordan Oslo kan bli en bedre by for ungdom. Sentralt Ungdomsråd arrangerer Walk Along. Få nye venner, ved å gå sammen på arrangementer på kulturnatta. De starter på UngInfo kl. 17.

Fullt program

Kl. 11 – 23: Kom innom og hent program for Oslo Kulturnatt og få våre beste arrangementtips.

Kl. 12: Vaffellunsj

Kl. 17-21: Photobooth

Kl. 17: Walk Along med Sentralt ungdomsråd

Kl. 18-20: Live artister + DJ i samarbeid med Forandingshuset.

Kl. 20:00: Gratis bakevarer fra Godt Brød.

Kl. 20-23: Silent disco

Liveartister + DJ

Både unge lovende og up-and-coming artister kommer til opptre utenfor UngInfo på Oslo kulturnatt.  Vi setter opp en scene utenfor senteret for unge artister fra Oslo. Arrangementet er et samarbeid med Forandringshuset Grønland.

Foreløpig bekreftede artister:

RITA er på vei til å sette jenterap på kartet for alvor!
Hun har spilt på bl.a Musikkfest Oslo, Furuset Festivalen og blir å se mange andre steder i løpet av høsten 2018. Hun jobber nå med å ferdigstille sin første utgivelse.

BIRK er en helt ny artist som sprer sin egen energi gjennom performance og dans. BIRK’s stil er R&B/pop/rap; og hans sanger sender han kjærlighets-koder til crowden.

 

PELLE er 15 år, men har allerede holdt på med rapping i snart to år. Gutten fra Mortensrud rapper selvkomponerte sanger på norsk, bor tidvis på båt og på Løkka.

DJ SAME. Vil du le, danse, slafse, smaske, feste og mingle er DJ Same riktig dame.
DJ Same aka Black Jesus, kjent fra dj kollektiv som Arrest me or Fuck off og The Room, spiller hiphop, old school soul og electronica hits.

SEBASTIAN SATILMIS er en ung up and coming artist fra Skjetten, som briljerer innen sjangerne rap/hiphop med et preg av R&B. Han jobber hardt med å etablere seg som artist, og har allerede spilt på blandt annet BY:larm, Miniøya og Vrengefestivalen.

Silent Disco

Hos UngInfo kan du danse deg inn i Oslo kulturnatt med Silent Disco.
Vi har fått med to DJs og du kan selv velge hvem du vil høre på via ditt headset! Vi dedikerer et spesialtilpasset rom til dette. Det blir god musikk, lys, dans og sang.

Du får låne headset her og i likhet med alt annet vi tilbyr på UngInfo er det gratis.

Hva er Silent Disco?
Det er et arrangement hvor folk danser til musikk som de lytter til på trådløse headset. I stedet for å bruke et høyttalersystem, sendes musikk via en radiosender med signalet hentet av trådløse headsetmottakere som bæres av deltakerne. En eller flere DJs spiller musikk, og du kan selv velge hvem du vil høre på ved å bytte signal på dine hodetelefoner.